ازدواج دوم
ازدواج دوم یکی از دغدغههای مهم هر فردی است که به هر دلیلی مانند طلاق و یا فوت همسر قصد ازدواج مجدد دارد. در این مقاله از پرتو زندگی به بررسی نکات مهم در ازدواج دوم و چالشهای این مسیر میپردازیم.
بدون شک میتوان شکست در ازدواج و طلاق را یکی از اتفاقات تلخ زندگی افراد دانست. این فرایند بر روی روان و ریتم معمولی زندگی افراد تاثیر گذاشته و شاید ترس از شروعی دوباره را در دل آنها ایجاد کند.
اما آیا شکست در ازدواج اول به معنای شکستی مادام العمر در زندگی عاطفی است؟ قطعا پاسخ این سوال منفی است. شما میتوانید شروعی دوباره داشته و عشق را در ازدواج مجدد تجربه کنید.
برای رزرو وقت مشاوره ازدواج آنلاین با بهترین دکتر مشاوره ازدواج میتوانید با شماره 09350628212 تماس بگیرید
نکات مهم در ازدواج دوم چیست؟

اگر در فکر ازدواج دوم هستید، باید این موضوع را بپذیرید که ازدواج و طلاق شما، بخشی از گذشتهتان است. زمانی که به زندگی عاطفی قبلی خود فکر میکنید، احتمالا زخمها، خاطرات بد و استرسها به شما هجوم میآورد.
اگر اشتباه گذشته را تکرار کنم چه؟ اگر این بار هم در انتخاب همسر خود دچار اشتباه شوم؟ این ترسها و استرسها طبیعی هستند. ما در مواجهه با یک موضوع یا چالش جدید در زندگی خود، ناخودآگاه به سراغ تجربههای قبلی رفته و تلاش میکنیم پاسخ پرسشهای خود را در این تجربیات پیدا کنیم.
در چنین شرایطی، باید ابتدا بپذیرید که ازدواج قبلی شما، با تمام خصوصیات منحصر به فرد و خاطرات شیرین و بدش، به گذشته تعلق دارد. همسر جدید شما، با فرد قبلی متفاوت است و زندگی متفاوتی انتظار شما را میکشد. سعی کنید از گذشته درس بگیرید اما اجازه ندهید این خاطرات، حال و آینده شما را خراب کند.
کودکان چه نقشی در ازدواج مجدد دارند؟
زمانی که در خصوص ازدواج دوم صحبت میکنیم، شاید یکی از بزرگترین چالشها، کودکانی باشند که ثمره ازدواج اول هستند و حالا با شرایطی کاملا متفاوت روبرو شدند.
مشاوران و متخصصان معتقدند در ازدواجهایی که کودکان نیز دخیل هستند، معمولا چیزی در حدود پنج سال طول میکشد، تا دو خانواده کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. کودکان به راحتی با شرایط و پدر یا مادر جدید خود انس نخواهند گرفت و این شما هستید که باید آنها را در این راه یاری کنید.
فراموش نکنید که همسر سابق شما، هنوز هم مادر یا پدر کودکتان است و حتی اگر شما از او متنفر باشید، کودک شما ممکن است عاشقانه او را دوست داشته باشد.
در شرایطی که کودکتان به وجود هر دو شما در کنار یکدیگر نیاز دارد، معرفی پدر یا مادر جدید در چارچوب ازدواج دوم و وادار کردن کودک به زندگی در یک خانواده جدید میتواند بسیار استرس زا باشد.
سبک و شیوه تربیت فرزندان نیز یکی دیگر از چالشهای ازدواج دوم خواهد بود. ممکن است شما و همسر جدیدتان بر روی شیوه تربیت فرزندان اتفاق نظر نداشته باشید؛ اما باید بدانید که این موضوع چندان هم بی اهمیت نیست.
در واقع اتفاق نظر شما و همسرتان در خصوص تربیت فرزندان اولین و مهم ترین موضوعی است که در ازدواج دوم باید به آن بپردازید. این شرایط قطعا بر روی روان و شخصیت کودک شما تاثیر میگذارد؛ بنابراین پیشنهاد میشود از مشاوره خانواده کمک بگیرید.

نقش همسر سابق را جدی بگیرید!
بازپرداخت مهریه، تعهدهای حقوقی و حضور کودکان، مانع از حذف کامل همسر سابق از زندگیتان خواهد شد و بدیهی است که این موضوع، میتواند در ازدواج دومتان، چالش برانگیز باشد.
بهتر است برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکلی، مرزبندیهای مشخصی داشته باشید. مرزبندیهای مشخص به رابطه شما و همسر سابقتان یک چارچوب معین داده و در چنین شرایطی، مدیریت روابط آسانتر خواهد بود.
با همسر جدید خود در خصوص حضور همسر سابقتان صحبت کنید و از حساسیتهای او آگاه باشید. سعی کنید در این زمینه صریح و صادق عمل کنید. حقوق فرزندانتان مانند حق دیدن مادر یا پدر و گذراندن زمان با او را در نظر بگیرید و چیزی را از همسرتان پنهان نکنید.
ازدواج دوم نیاز به حساسیت و درک مسائل بیشتری دارد که لازم است مشاوره قبل از ازدواج آنلاین در این مسیر کنار شما باشد.
مشاوره برای ازدواج دوم
برای موفقیت در ازدواج دوم، مهم ترین مرحله آسیب شناسی و تحلیل است. چه پارامترهایی در شکست ازدواج اول شما دخیل است؟ آیا عامل به وجود آورنده این پارامترها شما بودهاید یا طرف مقابلتان؟ پروسه طلاق و جدایی و حتی زندگی مشترک سخت قبلی، چه آسیبهایی به شما زده است؟
پیدا کردن پاسخ این پرسشها قبل از ازدواج مجدد اهمیت دارد. این کار به شما کمک میکند تا اشتباهات خود را پیدا کرده و آسیبها را درمان کنید.
کلام آخر
به منظور جلوگیری از شکست در ازدواج دوم برای فرار از احساس سرخوردگی و یا تنهایی، عجولانه درباره ازدواج مجدد تصمیم گیری نکنید. امیدواریم مقاله”ازدواج دوم: از چالشها تا راهکار!” به شما کمک کرده باشد.