مشاوره ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند: بله یا خیر؟

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند چگونه است؟

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند چالش‌های منحصر به فرد خود را داشته که لازم است قبل از ازدواج با آن آشنا شوید. برخلاف قضاوت عمومی جامعه که با دید منفی به این مساله نگاه می‌کنند، ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند مزایا و معایب خود را دارد که در ادامه مقاله به آن اشاره می‌شود.

زنان مطلقه همیشه زیر ذره بین قضاوت‌های اجتماعی هستند. این امر به ویژه در کشورهای خاورمیانه و کشورهایی با فرهنگ‌ سنتی مانند کشور ما شدیدتر است. اما این مساله نباید دلیل ازدواج نکردن زنان مطلقه باشد.

این در حالی است که بسیاری از زنان مطلقه دلایل خوبی برای ترک ازدواج خود دارند. فارغ از توجیه پذیری این واقعیت، هر انسانی در جهان این حق را دارد که رابطه غیر مطلوب خود را ترک کند.

بر خلاف گذشته، طلاق یک ننگ اجتماعی نیست و زنان این حق را دارند که پس از طلاق، به رابطه جدید و تشکیل خانواده فکر کنند. زن مطلقه بچه دار نیز از این قاعده مستثنی نیست.

چالش‌های اجتماعی و اقتصادی بسیاری پیش روی زنان مطلقه دارای فرزند است و امکان ازدواج دوباره یکی از این چالش‌ها است. ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند نه تنها خارج از چارچوب نیست، بلکه در صورت درک صحیح طرفین از شرایط یکدیگر، می‌تواند زمینه ساز یک رابطه موفق و خانواده‌ای سالم باشد.

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند تجربه یک رابطه بالغانه است
ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند تجربه یک رابطه بالغانه است

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند: یک رابطه بالغانه

مشاوران خانواده معمولا شش الی دوازده ماه اول رابطه زناشویی را ماه عسل می‌نامند. زن و مرد در این دوران تلاش کرده تا یکدیگر را بهتر بشناسند، با فاکتورهای فرهنگی خانواده‌های یکدیگر آشنا شوند و نقش جدید خود به عنوان همسر را بهتر درک کنند.

در این دوران دعواها، کشمکش‌ها و در عین حال خاطرات خوبی شکل می‌گیرد. اما در ازدواج با زن مطلقه این شرایط متفاوت است. زنان مطلقه بچه دار به واسطه تجربه‌ای که از رابطه پیشین خود دارند، با چالش‌های این مسیر به خوبی آگاه هستند. در نتیجه شما با ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند رابطه بالغانه‌تری را تجربه می‌کنید.

در ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند، شرایط متفاوت‌تر است چرا که حالا بیش از دو نفر هستند که باید محیط جدید زندگی خود را شناخته و با شرایط کنار بیایند. در این رابطه معمولا کودک آسیب پذیرتر است و پدر و مادر باید تلاش کنند چارچوبی امن برای او خلق کرده و به او در درک شرایط جدید کمک کنند.

در ازدواج با زن بچه دار، فرصتی برای قهر و آشتی‌های بچگانه وجود ندارد. بنابراین اگر به ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند فکر می‌کنید، خود را برای یک رابطه بالغانه آماده کنید!

ازدواج با زن بچه دار چه چالش‌هایی دارد؟

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند، کلیشه‌های ذهنی شما را به چالش می‌کشد. یکی از این کلیشه‌ها، زمان‌های طولانی است که زن و مرد در دوران نامزدی و آشنایی با یکدیگر سپری می‌کنند.

یک زن مطلقه، مستقل است. او احتمالا سر کار می‌رود و در صورت داشتن فرزند، باید به امور تربیتی و پرورشی آن‌ها نیز رسیدگی کند. او نمی‌تواند ساعت‌ها در کنار شما در پارک قدم بزند، تمام آخر هفته‌ها را به شما اختصاص دهد و یا ساعت‌ها پای تلفن با شما صحبت کند.

البته این بدان معنا نیست که او شما را دوست ندارد و یا رابطه جدیدی که شکل گرفته، برایش بی اهمیت است، بلکه او نقش‌های دیگری دارد که باید آن‌ها را نیز مدیریت کند. شما باید این موضوع را درک کرده و به او در کمتر کردن این فشارها کمک کنید.

در ازدواج با زنی که بچه دارد، باید این اصل را بپذیرید که همسر شما مستقل است. طلاق به زنان می‌آموزد تا بدون تکیه به همسر خود، استقلال هویتی، مالی و اجتماعی کسب کنند. تجربه طلاق به زنان مطلقه می‌آموزد که همواره استقلال خود را حفظ کرده و حتی در آینده به هیچ مردی وابستگی صد در صد نداشته باشند.

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند: در طلاقش شریک نشوید!

ممکن است همسر شما در مورد همسر سابقش با شما درد دل کند یا از او بد بگوید. حرف‌هایش را بشنوید و تلاش کنید او را آرام کنید. گوش شنوای خوبی برای صحبت‌هایش باشید اما در طلاقش شریک نشوید! به بیان دیگر، اجازه ندهید صحبت‌های همسرتان شما را نیز از فردی که نمی‌شناسید و در حق شما بدی نکرده، متنفر کند.

طلاق پایان یک رابطه دو نفره است، این بدان معناست که دو نفر در پایان این فرایند نقش داشته‌اند. برای به حداقل رساندن آسیب‌های طلاق، مشاوره قبل از طلاق لازم است.

زمانی که همسرتان در مورد همسر سابقش با شما صحبت می‌کند، آن مرد فرصت دفاع و یا توضیح را ندارد و شما تنها نیمی‌ از داستان را می‌شنوید. بنابراین، اجازه دهید ذهن شما تا جای ممکن آزاد باقی بماند.

در ازدواج با زن بچه دار مشاوره فراموش نشود!
در ازدواج با زن بچه دار مشاوره فراموش نشود!

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند: او را درک کنید

در فرایند طلاق، کودک و یا کودکانی نیز حضور داشته‌اند. بنابراین، آثار منفی طلاق بر روی کودکان نیز باید شناسایی و درمان شود. کودکان بیشترین آسیب را از طلاق دیده و ازدواج دوباره مادر نیز فشار روانی زیادی را بر روی دوش آن‌ها قرار می‌دهد.

بدیهی است که اگر این ازدواج نیز به شکست منجر شود، آسیب‌های بیشتری را متحمل خواهند شد. بنابراین شما باید برای موفقیت رابطه جدید خود، تمام تلاشتان را بکنید.

مشاوره قبل از ازدواج فراموش نشود!

اکنون سوال مهم این است، ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند: بله یا خیر؟ توصیه می‌شود برای ازدواج با زن بچه دار، طرفین رابطه به مشاوره قبل از ازدواج مراجعه کنند. از دغدغه‌های رایج، ازدواج پسر مجرد با زن بچه دار و مخالفت خانواده با ازدواج با زن مطلقه است که لازم است از مشاوره ازدواج کمک گرفته شود.

فردی که طلاق گرفته ممکن است به ظاهر همه چیز را فراموش کرده باشد اما اثرات پنهان طلاق در ذهن و روان او آسیب‌هایی را به جای گذاشته است.

مشاور می‌تواند فارغ از هر نوع وابستگی عاطفی، تصویر کلی را از منظر سوم شخص ببیند. مشاوره ازدواج می‌تواند آثار مخرب طلاق را مدیریت کرده و هم‌چنین به درک مقابل طرفین کمک کند.

برای رزرو نوبت مشاوره قبل از ازدواج آنلاین توسط بهترین دکتر مشاوره ازدواج کافی است با ما در تماس باشید. علاوه بر مشاوره قبل از ازدواج می‌توانید از مشاوره زناشویی و زوج درمانی پرتو زندگی برای داشتن رابطه‌ای پایدار بهره مند شوید.

کلام آخر

ازدواج با زن مطلقه دارای فرزند چالش‌های زیادتری نسبت به یک ازدواج معمولی دارد، اما اگر با آگاهی کامل و با کمک از مشاورین ازدواج انجام شود، می‌تواند به رابطه‌ای موفق تبدیل شود.

3.4/5 - (8 امتیاز)

مقالات مرتبط